Najnovšie recenzie zo sekcie Toalety pre mačky
Feandrea Skladacia toaleta pre mačky s výsuvným zásobníkom 42,5 x 54,3 x 37,8 cm
Pridané: 18. decembra 2024
(naposledy upravené 18. decembra 2024)
Zakúpený v JURHAN.COM
- menej bordelu okolo
- Kvalitný materiál.
- Tichý
- Automaticky čistí
- Váži mačky
- Ukazuje čas koľko strávi na záchode
- Zbiera odpad do sáčku
- Ľahká manipulácia s výberom sáčku
Veľmi dobrý mačací záchod. Automaticky sa čistí, neutralizuje pachy, zbiera odpad do sáčku, ktorý viete jednoducho vybrať a dať nový, všetko viete ovládať cez aplikáciu. Dokonca mačky aj odváži a pošle vám upozornenie vždy keď použije záchod, ukáže aj čas koľko strávila na záchode. Následne sa automaticky uprace. viete si sami nastaviť po akom čase sa uprace. Je veľmi tichý. Veľká spokojnosť určite odporúčam. Konečne poriadny záchod, ktorý funguje ako má!
Sikovne pre macku
- Žiadne
Dvierka moc nedoliehaju Ale asi to tak má biť
Savic Isis s okrajom 50 x 37 x 14 cm
Martina Domianova
Pridané: 28. októbra 2024
(naposledy upravené 29. októbra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Nie je to prvýkrát, čo kupujem presne tento zachodik. Prvý vydržal 5 rokov, kým zospodu nepukol. A kocúrikovia sú s ním tiež spokojní.
Super tvar
hodil by sa k ponuke aj nejaky vhodný spray na učenie isť na novú toaletu
- Mačičky si ho hneď obľúbili, výborný pomocník v domácnosti
- Nedá sa pripojiť na wi-fi 5GHz, len na 2,4GHz
- Pre dvoj aj štvornohých perfektným pomocník
- Jednoduché použitie
- Zatiaľ slúži účelu dobre , design je pekný ale kvalita materiálu nie je veľmi dobrá
- Tie kryty hore sa nedali upevniť ,veľmi ťažko to išlo takmer sa to zlomilo
- Perfektne sedí
- prakticky
- Zatial v zabehu, ale vyzera to fajn. Macka si rychlo zvykla. System je lahko nastavitelny. Prislusenstvo zahrna sacky, naberacku na bentonitovu podstielku, vonacku. V aplikacii sledujete pravidelnost vyuzivania mackou a zaroven stav kosa, ci vonacky. Ovladanie intuitivne. Jazyk ale anglictina, teda nezistil som, ci to ide aj v inom.
- kryte WC
- Piesok nieje po celej miestnosti
- Menší smrad
- Dvierka sú zavesené na malých plastových výstupoch, ktoré sme našli hneď na druhý deň zlomené, tak sme to museli lepiť .
- Aj keď to je s filtrom, nečakajte že to je vzduchotesné a nebudete nič cítiť.
- Super
Zobrazujem 1 - 20 zo 131 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...7 Ďalšie »